چرا باید قبل از شروع کسب و کار خودتان را بشناسید؟

اگر کارآفرین مشتاق هستید تا به بلندترین اهداف خود دست پیدا کنید، قبل از بی خیال شدن دستمزد معمولی که هر ماه میگیرید، بهتر است به خودتان نگاهی جدی بیندازید. تصور نکنید که با راهاندازی کسب و کار جدید شما خوشحالتر خواهید بود و درآمد بیشتری دارید. قرار نیست که هر چه را خیال میکنید به واقعیت تبدیل شود. ممکن است متاسفانه در بسیاری از مواقع با برنامهریزیهای نادرست، اقدام نکردن به شناسایی بازار پیش از شروع به راه اندازی کسب و کار جدید و بسیاری عوامل دیگر واقعیت ۳۶۰ درجه با رویاهای شما تفاوت داشته باشد. بنابراین، بهتر است حتما قبل از شروع کسب و کار، بسیاری از عوامل مختلف را از جمله شناختن خود را مورد بررسی قرار دهید. شاید بگویید چرا باید قبل از شروع کسب و کار خودتان را بشناسید؟ برای جواب میتوانید در ادامه همراه این مطلب از آکادمی کاریزما بمانید.
شناخت خود قبل راه اندازی کسب و کار
خبر خوب و بد این است که شما به عنوان یک کارآفرین، مدیری ندارید تا بتواند با دیدن تلاشی که دارید نقش مربی خوب را برای هدایت و نشان دادن جهت به شما بگوید. همچنین تیمی هم ندارید تا به شما در کارها کمک کند و تیمی جدید دارید که تنها مواردی را بیان و میگویند که علاقه به شنیدنش دارید. بنابراین وظیفه شما این است که از نقاط قوت خود به عنوان سرمایه استفاده کنید. به دنبال اعضای تیم و شریکانی بگردید که به شما در پر کردن شکافهای کاری کمک کنند و مشاورانی را بیابید که قابل اعتماد باشند.
اینکه بخواهید تمامی موارد خوب را چون مهارت، خلاقیت، دانش و شخصیت را به صورت یکجا داشته باشید تا به تنهایی در هر کسب و کاری موفق باشید، به نوعی مشکل و غیر ممکن است. این موارد را تنها ابر انسانها دارند که تعدادشان به شدت معدود است. برای بقیه ما که انسانی معمولی هستیم تنها راه موفقیت نگاه واقع گرایانه به محدودیتهای فردی و عمل کردن به آنها است. برای موفقیت باید خودمان را بشناسیم. اغلب ما باید به موارد زیر توجه کافی داشته باشیم.

۱٫ شروع کسب و کار مناسب مستلزم شناخت خود است
اگر نقاط قوت و علایق خود را بشناسید، به احتمال زیاد دنبال کسب و کاری خواهید رفت که با مهارت و علایقتان متناسب باشد و حساسیت کمتری با نقص و کمبودهایتان داشته باشد. بسیاری از افراد بدون شناخت خود تنها با در نظر گرفتن درآمد سراغ کسب و کاری میروند که اصلا با شخصیتشان رابطه ندارد. در این صورت بهتر است بدانید خوشحال و موفق بودن در این شغل بعید خواهد بود.
۲٫ جذب تیم مناسب مستلزم دانستن نقطه ضعفتان است
شما برای قرار گرفتن در دسته افراد موفق و خارج شدن از سطح متوسط باید به دنبال تیمی باشید و افرادی را در کنار خود جذب کنید که بتوانند با مهارت و تفکرشان نقاط قوتتان را تکمیل کنند و به گونهای نقاط ضعفتان را نیز بپوشانند. بنابراین در کنار هم قادر خواهید بود فرصت واقعی را ببینید، اهداف صحیحی را تعیین کرده و به موفقیت دست پیدا کنید. بسیاری از کارآفرینان به دلیل داشتن تیمی اشتباه، شکست میخورند.
۳٫ ایجاد کسب و کاری موفق به اعتماد به نفس نیاز دارد
به عنوان یک کارآفرین، هیچ جایی و کسی برای مخفی کردن خود پشت آن را نخواهید داشت. خودشناسی، کلید اطمینان و اعتماد است و این موارد باعث ایجاد رهبری میشود. ایجاد یک کسب و کار جدید برای توسعه بازار، جذب مشتری، ایجاد انگیزه در تیم و غلبه بر ناشناختهها نیاز به رهبری خوب دارد.
۴٫ اصیل بودن باعث داشتن بهترین رفتار از دیگران میشود
برای اینکه به عنوان یک رهبر موثر دیده شوید، تیم باید بداند شما شخصیت خود را قبول دارید. با این روش مشتریان و شرکای بیرونی از شرکت شما نیز عکسالعمل نشان داده و این باعث احترام نسبت به شما خواهد شد. همان چیزی که کسب و کارتان برای ادامه دادن به آن نیاز خواهد داشت. اگر به صورت مداوم تظاهر به چیزی کنید که واقعا نیستید سودی نصیبتان نشده و این واقعا دردناک خواهد بود.
۵٫ با بهرهگیری از نقاط قوت خود تصمیمات شغلی بهتری بگیرید.
بر نقاط قوت خود سرمایه گذاری کنید، و برای تصمیمات خارج از محدوده توانایی خود از مشاوران و تیم کمک بخواهید. بنابراین، همه شما را به عنوان شنونده خوب و رهبری قوی میدانند که زورگو و خودپسند نیست و میداند چگونه با بسیاری از ناشناختههای کسب و کار جدید مقابله کند.

۶٫ بدانید چه موقع بدون عذاب وجدان “نه” بگویید
محدودیت های خود را بشناسید و وظایفی که نمیتوانید آنها را تحقق بخشید یا در اولویت قرار ندارند را نپذیرید. تنها راه زنده ماندن در دنیای تجارت مدرن که نیاز ۲۴ ساعته به توجه شما دارد همین است. کارآفرینان موفق که خود را به خوبی میشناسند از واگذاری امور به دیگران ترسی ندارند و هیچ زمانی به بهانههایی چون “خیلی سرم شلوغ” است مراجعه نمیکنند.
۷٫ اگر نقاط ضعف را شناسایی نکنید پیشرفت نخواهید کرد
هر کارآفرین و شغلی نیاز به پیشرفت مستمر دارد. خودشناسی کمک میکند تا اولویتهای مناسب برای بهبود خود، از جمله کارکردن روی سلامت خود، متعادل کردن زندگی خانوادگی، تغییر عادتهای بد و پیوستن به گروههای همکار در حوزه کار و شغل را تعیین کنید.
اگر این مشاهدات برای شما معنی ندارد، احتمالا هنوز زمان آن نرسیده که سبک زندگی کارآفرینانهای را شروع کنید. بسیاری از افراد بدون رفتن به سمت موارد آشنا خوشبختتر خواهند بود. بهتر است این را قبول کنید که حتی اگر راضی هم نباشید بهتر از این خواهد بود تا همیشه با استرسی در جدال باشید که مبادا کسب و کار جدید با شکست مواجه شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.