چرا باید با رقبای خود دوست شوید

با رقبای خود دوست شوید، به عنوان یک مالک کسب و کار، بخش بزرگی از استراتژی شما این می باشد که از رقبا پیشی بگیرد، و آنها را شکست دهید اما کارآفرینان زرنگ و با هوش می دانند که ایجاد و حفظ روابط با آن ها نیز هوشمندانه است. حال، حتما می پرسید چرا باید با رقبای خود دوست شوید؟ در ادامه این مطلب از کاریزما به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.
چرا و چگونه با رقبای خود دوست شوید
برای شروع کسب و کار و درآمد بیشتر شما باید با رقبای خود دوست شوید و بهتر است بدانید که رقیبانتان چه کسانی هستند، و از چه ویژگی هایی برخوردار می باشند. این میتونه به شما در پیشرفت و رسیدن به راه هایی که ممکن است از چشم شما دور افتاده باشد کمک کند. بعلاوه شما میتونید با هم هماهنگ شوید و کارهایی را با هم انجام دهید که چنانچه به صورت تکی اقدام کنید انچنان تاثیر گذار نباشد. با این کار شما نه تنها با رقبای خود روابط را ایجاد کرده اید بلکه با هم کار می کنید تا مشتریان را راضی نگه دارید. که این خود پیروزی بزرگی است.
برای شمایی که فکر می کنید چطور به رقبای دوست شوید، در اینجا چند نکته وجود دارد.

اولین حرکت را انجام دهید. نگران اینگه چگونه با رقبای خود دوست شوید و رسیدن به آنها نباشید. به یاد داشته باشید که هر یک از شما یک شرکت را در همان صنعت شروع کرده یا اجرا می کنید. بنابراین هر دوی شما به احتمال زیاد یک شور و اشتیاق مشترک برای خدماتی که ارائه می کنید، محصولی که می فروشید، یا مشکلی که دارید حل می کنید، دارید. شما احتمالا می توانید متوجه شوید که بیشتر از آنچه فکر می کنید راحت است و با هم مشترک می باشید.
اگر می خواهید با رقبای خود دوست شوید، زمانی که برای اولین بار با رقبای خود ارتباط برقرار کردید، دوستانه، آزاد و صادق باشید. توضیح دهید که می خواهید خودتان را معرفی کرده و با آن ها گفتگو کنید. همچنین توضیح دهید که چرا فکر می کنید داشتن یک خط ارتباطی برای هر دوی شما مفید خواهد بود.
آماده باشید که بگویید نه. اگر قصد داری با با رقبای خود دوست شوید، قبل از اینکه گوشی را بردارید، برای سوالات دشوار آماده شوید. یک خط بین اطلاعاتی وجود دارد که شما می توانید و نمی توانید با یک رقیب، مانند مسیر شرکت تان به اشتراک بگذارید. یک رقیب ممکن است به طور عمدی یا غیرمستقیم سؤالی را مطرح کند که شما نمی خواهید پاسخ دهید. آخرین چیزی که باید بدانید این می باشد که از قبل آماده باشید.
سه تا پنج سوال را در نظر بگیرید که شما نمی خواهید پاسخ دهید و پاسخ مودبانه ای به آن آماده داشته باشید. به عنوان مثال، “من متاسفم، اما این اطلاعاتی است که ما نمی توانیم با شما به اشتراک بگذاریم” یا “هیئت مدیره از ما خواسته است تا این اطلاعات را در این نقطه منتشر نکنیم.” این یک راه ممتاز برای رد کردن سوال بدون ایجاد تنش در رابطه است .

ادامه رابطه. اگر شما نمی دانید که چگونه با رقبای خود دوست شوید و در حین رابطه آن را ادامه دهید، موضوعاتی را پیدا کنید که هیچ یک از شما در موقعیت آسیب پذیر قرار نگیرید یا تهدید نکند. سعی کنید در مورد خطرات خارجی در کسب و کارتان صحبت کنید که در سطح کلان هستند. از آنجا که شما در صنعت یکسان هستید، هر دوی شما با تهدیدات مشابه مواجه می شوید و با صحبت کردن با یکدیگر در مورد آن شما می توانید یک زمینه مشترک پیدا کنید.
در کنار این، اگر با رقبای خود دوست شوید می تونید، زمانی که احساس راحتی می کنید، می توانید با آن ها در یک سطح شخصی ارتباط برقرار کنید. از آنجا که ما در صنعت مسافرت هستیم با رقبا در مورد تعطیلات اخیر یا شهری که دوست داریم صحبت می کنیم. این یک موضوع ایمن است زیرا همه ما در مورد این موضوع آگاهی داریم، اما به طور مستقیم بر کسب و کار ما تاثیر نمی گذارد. حتی اگر این بحث کوچک باشد، شروع به ایجاد یک پیوند در طول زمان خواهد کرد.
یک دوره و بررسی داشته باشید و هر شش ماه یک بار چک کنید. هر چه بیشتر با آن ها صحبت کنید، این کار آسان تر خواهد شد.
نتیجه گیری
دوستی با رقبا مزایای بسیاری دارد و دانستن این که چگونه این رابطه را توسعه دهد حیاتی است. اگر به درستی به آن نزدیک شوید، می توانید یک رابطه خوب و قابل اعتماد ایجاد کنید. اگر با رقبای خود دوست شوید، در بسیاری از موارد، اگر یک رقیب به دنبال فروش، تثبیت یا شریک با برند دیگری باشد، شما اولین کسی هستید که در صف خواهید بود. شما میتونید با دوستی رقبا به موفقیت کسب و کار و زندگی خود نیز بیافزایید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.