موفقیت در کسب و کار و زندگی ، ده کاری که باید حتما انجام دهیم (بخش ۱)
موفقیت در کسب و کار و زندگی ، نیازمند به دانش و آگاهی و کسب تجربه دارد.
در این مقاله نکاتی در مورد چگونگی دست یابی کارآفرین ها به موفقیت در کسب و کار و زندگی آورده شده است.
هزاران کتاب درباره روش های موفقیت در کسب و کار و زندگی نوشته شده، همین طور به راحتی هزاران مقاله در این مورد می توان در اینترنت جست و جو کرد و در آینده نیز هزاران هزار مقاله و کتاب دیگر نوشته خوهد شد.
موفقیت در کسب و کار و زندگی ، ده کاری که باید حتما انجام دهیم
با توجه به چنین موضوع گسترده ای که نتیجه نوع برخورد و عملکرد ما نسبت به آن می تواند روی کیفیت زندگی مان تاثیر به سزایی داشته باشد، نمی توانیم بی تفاوت از آن بگذریم.
مطمئنا نمی شود برای همه نسخه سر راست و یکسانی برای موفقیت در کسب و کار و زندگی بپیچیم.
بنابراین، با گذر از این خیل بیشمار مقاله و کتاب که بسیاری از آن ها چنان آرمان گرایانه پیرامون موفقیت در کسب و کار و زندگی بحث کردند
که بیشتر به کتاب داستان های تخیلی می مانند، در هر صورت شما می توانید با مطالعه، برخی نکات اصلی کلیدی و طلایی را پیدا کنید.
بله شما می توانید با مطالعه و جست و جو، اصول درستی از چگونه زندگی کردن را دریابید.
اصولی که ممکن است در اکثر مواقع بدان فکر می کنیم ولی هیچ گاه به طور جدی اقدامی برای پیاده سازی آن ها نکردیم.
شما حتما از آن دسته افرادی هستید که در جمع های کاری و دوستانه در مورد ایده های گوناگون و تازه به بحث و گفت و گو می نشینید و برای هر ایده آرزو های دور و نزدیک دارید ولی در مقام عمل به هر کدام فقط با شکست مواجه می شوید.
برای انجام و اجرای هر کاری و پیمودن هر مسیری نیاز داریم بدانیم چگونه باید کار انجام شود و چگونه باید مسیر پیموده شود تا بتوان به مقصد رسید و رضایت داشت.
در ادامه ده نکته و کاری که باید انجام دهیم تا بتوانیم طعم موفقیت در کسب و کار و زندگی را بچشیم آورده شده است، با تدبیر فردا تا انتهای مقاله همراه باشید 🙂
۱- شجاع باشید!
شجاع بودن اولین ملاک است، اگر هزاران ایده مشکل گشا دارید ولی جرات بیان هیچ کدام را نداشته باشید دانه ارزنی نمی ارزد!
آیا می خواهید بدانید چرا موفقیت در سرمایه گذاری در کسب و کار به عنوان یک شاهکار دلهره آور توسط جامعه شناسان در نظر گرفته شده است؟
هنگامی که با مشکلات و موانع در کسب و کار و زندگی رو به رو می شوید، بزرگترین چالش شما فائق آمدن بر ترس و اضطراب است.
پس از آن است که شما می توانید در جهت بهترین شدن و اول شدن در تجارت و کسب و کار خود گام های اساسی، بلند و ارزنده بردارید.
اغلب افراد در طول روز فقط موفقیت ها را تصور می کنند و در رویا های خود کسب و کار و زندگی رضایت بخشی را مرور می کنند در حالیکه همین افراد هیچ گاه این شجاعت را نداشته اند که پا را از زندگی معمولی شان فراتر گذارند به دنبال تحقق رویا های شان باشند.
دلیل اصلی این که این افراد هیچ گاه از حاشیه امن خود بیرون نمی آیند این است که معمولا افراد از پیامد های ناشناخته می هراسند.
به بیان دیگر مشخصا وقتی شغلی جدید را شروع می کنید و یا استارت آپی نو را پدید می آورید باید پذیرای هزار و یک نوع چالش ریز و درشت نیز باشید.
اغلب افراد خواسته یا ناخواسته از چنین چالش های ناشناخته ای خود را دور نگه می دارند و این چنین می شود که ترس بی مورد و عدم شجاعت، شما را برای همیشه از ورود به فرصت های جدید باز می دارد.
اگر می خواهید فرصت های کاری خوب را از دست ندهید و به ایده های تان جامه عمل بپوشانید باید بیاموزید که چگونه می توانید ترس های خود را مدیریت کنید.
۲- شم اقتصادی خود را بیدار کنید
اگر شم اقتصادی خوب دارید و با هر پیش بینی، باعث می شود کلی سود کنید و پس از آن تحلیل هایی که می کنید موجب حیرت همگان می شود.
به شما تبریک می گوییم. نسبت به دیگر افراد بسیار جلو هستید.
بسیاری از کسب و کار های کلان امروزی از گاراژ شروع به کار کرده اند با اندک امکانات و حداقل سرمایه، ولی دارای بنیان گذارانی با شم اقتصادی فوق العاده!
هر یک از غول های اقتصادی از زمانی که فقط در حد یک ایده بوده اند تا به امروز که تبدیل به سرمایه هایی کلان شده اند همواره فرد یا افرادی با هوش و ذکاوت اقتصادی ویژه ای را داشتند که هدایت گر باشند.
شم اقتصادی قوی بسیار خوب است ولی کافی نیست.
خلاقیت و نگاه چند بعدی به موفقیت در کسب و کار و زندگی در کنار شم اقتصادی خوب نوید بخش آینده کاری خوب را برای شما خواهند داشت.
۳- همچون یک پیشوا زندگی کنید
هنگامی که شما ترس خود را تسخیر کردید و سوت استارت کسب و کاری را نواختید، اولین گام برای پیشوا شدن را برداشته اید.
البته مشخص است که منظور از پیشوا، مانند یک رئیس خود رای شرکتی خصوصی بودن نیست، بلکه اتفاقا منظور به وضوح، شخصی است که توانایی کمک به دیگران از طریق، صحیح راهنمایی کردن را دارا باشد.
همواره یادتان باشد پیشوا جدای از همقطاران نیست، پیشوا دوشادوش بقیه ایستاده است و هدف اش هدایت تیم، گروه، سیستم، شرکت و … به سوی ترقی، پیشرفت و کمال است.
برای این منظور شما باید بیاموزید که چگونه تبدیل به پیشوایی مقتدر شوید و موجبات موفقیت خود و دیگران را بسازید.
تا بدین جا مقدمه و خلاصه ای از موفقیت در کسب و کار و زندگی بیان کردیم و ۳ نکته طلایی از ۱۰ نکته طلایی را نوشتیم، در آینده در مورد هفت نکته باقی مانده خواهیم نوشت. با ما همراه باشید 🙂
منابع مورد استفاده
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.